Erbakan’dan ‘Narin’ için siyasi partilere çağrı!

Erbakan’dan ‘Narin’ için siyasi partilere çağrı!
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Diyarbakır’da günler sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran için açıklama yaptı. Erbakan, “Bu tür acıların bir daha yaşanmaması için yasal düzenlemelerin tüm siyasi partilerin ortak sorumlulukla ele alması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’den acı haber geldi. 21 Ağustos’tan bu yana aranan Narin Güran’ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde bulundu.

“Hepimizin yüreğinde derin yaralar açmıştır”
Sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımlayan Erbakan, “8 yaşındaki yavrumuz Narin Güran’ın acı kaybını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bir çocuğun hayatının baharında aramızdan ayrılması, hepimizin yüreğinde derin yaralar açmıştır. Bu vahşet, hepimize çocuklarımızın güvenliğine ne denli önem vermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır.

Narin evladımıza Allah’tan rahmet, tüm milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Bu tür acıların bir daha yaşanmaması için yasal düzenlemelerin tüm siyasi partilerin ortak sorumlulukla ele alması gerektiğine inanıyoruz.

Cenab-ı Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Başımız sağolsun..” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.