Fatih Erbakan: “Türkiye’nin öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız”

Fatih Erbakan: “Türkiye’nin öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız”
Yayınlama: 13.09.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, “Gazze başta olmak üzere dünya mazlumlarına kurtuluşu Erbakan Hocamızın hedef gösterdiği D-60 hedefine ulaşarak 57 Müslüman ülkenin bir araya gelmesi ile olur. Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız. Manevi kalkınma ve adil bir dünya İslam birliğinin kurulmasıyla olur” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşekkür ziyaretleri kapsamında gittiği Gaziantep’in Oğuzeli ilçe Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi.

“Rantçı belediyecilikten kurtulmamız lazım”
Milli Görüş belediyeciliği hizmetlerinden ve Yeniden Refah Partisi’nin yükselişinden bahseden Erbakan, “Ahlaklı belediyecilik şiarıyla, Milli Görüş damgasıyla Oğuzeli’ni başkanımızın öncülüğünde hep birlikte taşıyacağız. Bu vesileyle belediye başkanımızın seçilmesine vesile olan Oğuzeli halkına teşekkürü borç biliyoruz. Büyük bir basiretle bütün rüzgarların etkisine rağmen kendi kararlarını verdiler, değişimden yana oy kullandılar, Milli Görüş’ü, ahlaklı belediyeciliği seçtiler, Bekir Öztekin başkanımızı seçtiler Oğuzeli’ne hayırlı olsun. Milletimiz burada 2 karar verdi; Birinci karar; dediler ki biz durumumuzdan memnun değiliz. Rantçı belediyeden kurtulmamız lazım, bu devrin değişmesi lazım, değişim lazım dediler. İkinci karar değişim olacaksa yerine gelecek olan Milli Görüş’ün olması lazım. ‘Milli Görüş belediyeciliğine kavuşmamız lazım’ dediler. Peki Milli Görüş’ün adresi neresi? Ortada bir sürü parti var. Ve burada da ferasetiyle ‘Milli Görüş’e kavuşmak istiyorsam Yeniden Refah Partisi’ne koşmamız lazım’ dediler” ifadelerini kullandı.

“5 senede 50 senede yapılamayanları yapacağız”
Yeniden Refahlı Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in 5 ayda 5 yıllık hizmeti yaptığını ifade eden Erbakan, “Bir pehlivanın mindere çıkışından ne olduğu bellidir. İşte bu geçen 5 ayı, geçen 5 senede yapılamayanları yapmakla geçti. Başkanımızın 5 ayda yaptıkları, 5 senede neler yapacağının teminatıdır. İnşallah 1 senede 10 senede yapılamayanları, 5 senede de 50 senede yapılamayanları yapacak ve Oğuzeli’ni layık olduğu yere taşıyacağız inşallah. Milli Görüş belediyeciliği demek adalet demektir adalet. Kim olursa olsun hangi mezhepten olursa olsun o vatandaşa adil bir şekilde hizmetin götürülmesi. ‘Sen bana oy vermedin öyleyse ne halin varsa gör’ anlayışı değil. Oy versin ya da vermesin herkese adil hizmet yapılması anlayışı. Ehliyet ve liyakat anlayışı. Milli Görüş budur. Milli Görüş belediyeciliği aynı zamanda bereket demektir. Bu da israfın önlenmesi demektir. Denk bütçenin sağlanması, belediyenin borç ve faizden kurtarılması demektir” diye konuştu.

“Milletimizin yüzü yine Milli Görüş iktidarında gülecek”
Erbakan, şöyle devam etti:
“Bizim belediyemizde rüşvet olmaz, yolsuzluk olmaz. Usulsüzlük olmaz. Adam kayırma, torpil, adaletsizlik olmaz. Bütün belediyelerimizin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ tabelasını astık. Bundan böyle Ahlaklı belediyecilik dönemi başladı. Rüşvetin, yolsuzluğun tamamen ortadan kalktığı bir dönem başladı. Bununla beraber Milli Görüşlü belediye başkanı, belediye başkanlığı makamını ticaret makamı olarak görmez, bir ibadet makamı olarak görür. Halka hizmet, Hakka hizmet şuuruyla hareket edecek. Ve inşallah milletimizin yüzü geçmişte olduğu gibi yine Milli Görüşle Yeniden Refah’la gülecek”

“Türkiye’nin öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız”
Yeniden Refah Partisi iktidarında maddi ve manevi kalkınmanın olacağını belirten Erbakan, “Yeniden Refah Partisi’ni hep birlikte iktidara taşıyacağız. Yeniden refahın iktidarı neden önemli? Bir defa ekonomik krizde borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulmak için önemli. Paylaşımda adaletin sağlanması için önemli. Bir avuç imtiyazlıya değil, herkese refah sağlanması için önemli. İkinci önemli husus, ahlak ve maneviyat düsturuyla ahlaki erozyonun önlenmesi. Ailemizin ve nesillerimizin korunması. Bu Yeniden Refah iktidarında gerçekleşecek. Üçüncü önemli husus, dış politikada atılacak adımlar… Gazze başta olmak üzere dünya mazlumlarına kurtuluşu Erbakan Hocamızın hedef gösterdiği D-60 hedefine ulaşarak 57 Müslüman ülkenin bir araya gelmesi. Türkiye’nin öncülüğünde ortak hareket etmesiyle dünyadaki bu zulümlerden kurtulacağız. Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız. Manevi kalkınma ve adil bir dünya İslam birliğinin kurulmasıyla olur” diye konuştu.

Erbakan ve beraberindeki partililer, Cuma namazı çıkışı Oğuzeli’nde esnaf ziyareti yaptıktan sonra bir diğer Gaziantep’in Yeniden Refah Partili Belediyesi Yavuzeli Belediyesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.