CHP’de neler oluyor? Kemal Kılıçdaroğlu geri dönüş hazırlığında!

CHP’de neler oluyor? Kemal Kılıçdaroğlu geri dönüş hazırlığında!
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

CHP’de ortalık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yumuşama-normalleşme görüşmelerinden dolayı karıştı. Özgür Özel ile Yılmaz Özdil’in “bidon kafa-bunu sana yediririm” atışması, CHP’deki tartışmaları büyüttü. Erdoğan-Özel görüşmelerini destekleyenler, CHP’nin iktidara yürüyebilmesi için sağa açılımı savunurken, görüşmelere karşı çıkanlar, Özel’in 31 Mart seçim mağlubiyetini örtmek ve iktidar sürecini uzatmak isteyen Erdoğan’ın oyununa geldiğini öne sürüyorlar.

Gelişmeler, Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde de yakından takip ediliyor.

TV100’DE ÇOK KONUŞULACAK KULİS!

Nur Tuğba Aktay’dan çok konuşulacak Kılıçdaroğlu kulisi: Çalışmalara başladı

Siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Başak Şengül ile Doğru Yorum programında verdiği kulis bilgisinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP’de genel başkanlık adına çalışmalara başladığını ve parti tabanından bir talep olduğunu belirtti. Aktay, CHP lideri Özgür Özel’in bu durumdan haberdar olduğunu ve yaptığı plansız açıklamaların bu sıkışmışlığın bir yansıması olduğunu söyledi.

EYLÜL’DEKİ TÜZÜK KURULTAYI SEÇİMLİ KURULTAY’A DÖNDÜRÜLECEK

Kulislerde, CHP’nin bazı milletvekilleri ile delegelerinin Eylül 2024’deki Tüzük Kurultayı’nı seçimli kurultaya çevirmek için harekete geçtiği belirtiliyor. Bu hareketlenmenin sebebinin Ak Parti CHP yakınlaşmasından ve Erdoğan-Özel görüşmelerinden duyulan rahatsızlık olduğu dile getiriliyor.

ÖZGÜR ÖZEL-YILMAZ ÖZDİL KAVGASI CHP’DEKİ GERİLİMİN YANSIMASI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı programda gazeteci Yılmaz Özdil’i ‘Bidon kafa’ vurgusuyla eleştirmişti.

Özgür Özel ile CHP Yandaşı Yılmaz Özdil arasındaki kavganın CHP’deki gerilimin dışarıya yansıması olduğu belirtiliyor.

Özgür Özel ile Yılmaz Özdil arasındaki kavga kamuoyunda tartışılmaya devam ediliyor.

Özgür Özel’den, Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğü için kendisine sert çıkan Yılmaz Özdil’e:

“Bu, hatamız nerede demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet, 47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş. Bidon kafa zihniyeti kutuplaşma olmadan yaşayamaz!”

Sözcü Yazarı Yılmaz  Özdil’den kendisine “bidon kafa zihniyeti” diyerek tepki gösterdiğ için Özgür Özel’e:

“Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan dediğim için AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor’ dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim!”

 

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Özgür Özel’i hedef almıştı.

Yılmaz Özdil, sosyal medya platformu X’ten yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Buket Aydın’ın lideri Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. ‘Erken seçim istemiyor, AKP’nin toparlanmasına fırsat tanıyor’ dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. ‘Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan’ dediğim için, ‘AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor’ dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim.”

Özgür Özel'in 'Bidon kafa' çıkışı Yılmaz Özdil'i kızdırdı: 'Bu itiraflarını yedireceğim' - Resim : 1

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.