Fenerbahçe şampiyon oldu! SON DAKİKA!

Fenerbahçe şampiyon oldu! SON DAKİKA!
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi 4. maçında Anadolu Efes’i 80-72 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seriyi 3-1 kazandı ve 11. kez şampiyon oldu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe’nin büyük bölümünü önde götürdüğü maçta, Anadolu Efes açıldı ama, bu açılma maçı kazanmaya yetmedi. Fenerbahçe uzatmada kazandı.

Fenerbahçe Ailesi şampiyonluğu kutluyor.

Final Serisi’nin en değerli oyuncusu, Fenerbahçe Beko’dan Nigel Hayes Davis oldu.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk Kupası Kaptan Melih Mahmutoğlu ve diğer basketbolcuların ellerinde yükseldi.

 

Deplasmanda ilk iki maçı 85-74 ve 101-70’lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Beko, ev sahibi olduğu karşılaşmada rakibine 82-81 kaybetmişti. Serinin 4. maçından sahasında galip ayrılan Fenerbahçe Beko, 3-1’lik seri sonucu ile zafere ulaştı.
Sarı lacivertliler böylece 11. şampiyonluğunu yaşamış oldu.
Fenerbahçeliler şampiyonluklarını doyasıya kutluyor.

EFES 20 SAYIDAN GERİ DÖNDÜ
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşısında bir ara 32-12 öndeydi. Ancak 32-12’den sonra özellikle Elijah Bryant önderliğinde Anadolu Efes, farkı 3 sayıya kadar indirdi

UZATMAYA GİTTİ
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in son atışlarını kaçırması sonrası maçın normal süresi 64-64 bitti ve maç uzatmaya gitti.

“BUGÜN KOBE BRYANT GİBİYDİ”
Fenerbahçe Başantrenör Sarunas Jasikevicius maç sonu yaptığı açıklamada: “Bu tür durumlar bazı kahramanlar yaratır. Papagiannis’in bloğu bizi uzatmalara götürdü. Nigel Hayes-Davis’ten ise bir Kobe Bryant performansı geldi. Nigel’ı çok geç buldum, orada iyi bir antrenörlük yapamadım. O yüzden kendime biraz kızgınım.” ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM’DAN TEBRİK
Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Beko’nun şampiyonluğu sonrasında tebrik mesajı yayımladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.