Fransa Hollanda golsüz! Hollanda’nın golü verilmedi! CANLI ANLATIM

Fransa Hollanda golsüz! Hollanda’nın golü verilmedi! CANLI ANLATIM
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

EURO 2024’te dev maç: Hollanda Fransa karşı karşıya geldi. Maçın 70. dakikasında Hollanda’nın attığı gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Pozisyonu bol maçtan gol sesi çıkmadı.

FRANSA HOLLANDA MAÇI CANLI ANLATIM

70′ Hollanda’da Simons topu ağlara gönderdi ancak yan hakemin kalkan bayrağı var, pozisyon ofsayt.
65Fransa eşitliği bozmaya çok yaklaştı! Kante’nin pasında kale önünde topla buluşan Griezmann’dan etkisiz bir vuruş geldi. Kaleci Verbruggen topu kornere çeldi.
62′ Fransa’da Dembele sağ kanattan ortasını yaptı. Tchouameni penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu. Top çok az farkla üstten auta çıktı.
53′ Fransa’da Rabiot sol kanatta hareketlendi. Fransız futbolcunun yerden ortasında Hollanda savunması geçit vermedi.
Maç Başladı 46′Karşılaşmanın ikinci yarısına Fransa başladı.
Devre Aras ıİlk yarıda gol yok. Takımlar 0-0’lık skorla soyunma odasına gitti.
40′ Fransa’da Griezmann etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş kullandı. Top baraja takıldı.
Sarı Kart 31′Sarı Kart – Jerdy Schouten
28′ Bu kez Fransa tehlike yarattı. Thuram sol kanatta Hollanda savunmasının arkasına sarktı. Thuram’ın çaprazdan sert vuruşunda top çerçeveyi bulmadı.
25′ Hollanda’da Gakpo sol çaprazda toplu buluştu. Gakpo ceza alanı içine hareketlenen Depay’a pasını vermek istedi ancak Depay topla buluşamadı.
17′ Hollanda’da Gakpo ceza alanı dışından uzak köşeye çok iyi vurdu. Kaleci Maignan yerden seken topu son anda kornere tokatladı.
14′ Fransa bir kez daha etkili geldi! Sol kanattan gelen ortada Griezmann ceza alanı içinde topun gelişine çok iyi vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
13 Fransa gole çok yaklaştı! Ceza alanı içindeki karambolde fırsat yakalayan Griezmann bir türlü istediği vuruşu yapamadı. Sonrasında Hollanda savunması topu uzaklaştırdı.
4′ Fransa’da Griezmann ceza alanı dışından nefis bir şut çekti. Kaleci Verbruggen topu güçlükle kornere çelmeyi başardı.
1′Hollanda maça çok hızlı başladı! Fransa savunmasının arkasına sarkan Frimpong sağ çaprazdan ceza alanı içine girdi. Frimpong’un yerden vuruşunda kaleci Maignan topu kornere çeldi.
Maç Başladı1′Leipzig’de dev maç başladı!
Maç ÖncesiFransa’nın ilk 11’i: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Rabiot, Dembele, Griezmann, Thuram.
Maç ÖncesiHollanda’nın ilk 11’i: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Frimpong, Depay, Gakpo.
Maç ÖncesiFransa’da 2 ve Hollanda’da bir futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İlk maçlarda sarı kartı bulunan Hollandalı Veerman ile Fransız Dembele ve Mbappe, bu karşılaşmada da kart görmeleri halinde son grup müsabakalarında cezalı duruma düşecek.
Maç ÖncesiHollanda ile Fransa, tarihlerinde 31. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 30 maçta Fransa 15, Hollanda 11 defa kazandı. Aralarındaki 4 müsabaka ise berabere tamamlandı. Bu karşılaşmalarda Hollanda 57, Fransa ise 53 gol kaydetti.
Maç ÖncesiGruptaki ilk karşılaşmalarda Hollanda, Polonya’yı 2-1, Fransa da Avusturya’yı 1-0 yendi.
Maç ÖncesiKarşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.
Maç ÖncesiAlmanya’nın Leipzig şehriyle aynı adı taşıyan statta bugün oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00’de başlayacak.
Maç Öncesi2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu ikinci maçında Hollanda ile Fransa karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.