İçişleri Bakanı Yerlikaya, Emniyetteki krizle ilgili konuştu: ‘Tuzaklarını başlarına yıkacağız’

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Emniyetteki krizle ilgili konuştu: ‘Tuzaklarını başlarına yıkacağız’
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınan 3 polisin ardından “komplo” ve gizli tanık iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

‘FETÖ taktikleriyle oyun kuranların oyunlarını yerle bir edeceğiz’
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, “Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Düzenlerini başlarına yıkıyoruz’
Yerlikaya, şöyle devam etti; “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadık, açtırmıyoruz ve açtırmayacağız. Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.