Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ortalığı karıştıracak FETÖ’cü iması!

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ortalığı karıştıracak FETÖ’cü iması!
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013’ten sonra. Benim çizgim aynı, yanlış olur, doğru olur, benim çizgim aynı” diyerek Aziz Yıldırım’a FETÖ iması yaptı.

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin davetiyle seçim çalışmaları için Ankara’ya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Benim çizgim aynı’
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın 2013’ten sonra FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili çelişkili açıklamalrı olduğunu vurgulayan Koç, “Kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum. Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013’ten sonra. Benim çizgim aynı, yanlış olur, doğru olur, benim çizgim aynı. Ben böyle gidip gelmiyorum. Bizim bir çizgimiz var. Aziz Başkan, cumhuriyet değerlerine son derece önem veren biri. Biz de onun tornasından geçtik. Fenerbahçe’nin DNA’sında da bu konularda bir duruşu var. Ne yazık ki zaman içinde bizim bu duruşumuz siyasete çekildi. Çünkü cumhuriyet değerleri bir siyasi tartışma malzemesi haline geldi. Bize göre değil. Biz siyaset falan yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.