Soykırımcı İsrail, nereye saldıracağını şaşırdı! Şimdi de İspanya’yı hedef aldı…

Soykırımcı İsrail, nereye saldıracağını şaşırdı! Şimdi de İspanya’yı hedef aldı…
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

İşgalci İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımın ardından İspanya’nın Filistin’i devlet olarak tanıdığını açıklamasının ardından İsrail, çılgına döndü. İsrail Dışişleri Bakanı Katz,İspanya Başbakanı Sanchez’in attığı adımdan rahatsız olarak, “İsrail ve İspanyol halklarını ayıramazsınız” dedi.

Gazze’de kadın, çocuk demeden aylardır masum sivilleri katleden siyonist İsrail, son olarak Refah kentinde bulunan çadır kenti bombalayarak bölgedeki sivilleri diri diri yaktı. Soykırımcı İsrail’in bu katliamlarına tepkiler artarken İspanya’nın Filisitin devletini tanıması siyonistleri rahatsız etti.

Soykırımcıdan, İspanya’ya ‘Soykırım’ tepkisi!
Soykırımcı İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Filistin’i resmen tanıdığı için İspanya Başbakanı Sanchez’i eleştirdi. Katz, “Nehirden denize özgür Filistin” sloganını kullanan İspanya Başbakan Yardımcısı Yolanda Diaz’ın görevden alınması gerektiğini de savundu. İspanya Başbakanı Sanchez’e tepki gösteren Katz, söz konusu liderin “Yahudi soykırımını kışkırtmanın ortağı” olduğunu iddia etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.