Devlet Bahçeli’nin ‘imalı’ yüzüğünün sırrı ne? MHP’den açıklama…

Devlet Bahçeli’nin ‘imalı’ yüzüğünün sırrı ne? MHP’den açıklama…
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-CHP lideri Özgür Özel görüşmesi öncesinde sosyal medya hesabından parmağındaki “Allah bana yeter” yazılı yüzüğünün fotoğrafını paylaşan Devlet Bahçeli’nin söz konusu görüşmeye gönderme yaptığı başta olmak üzere çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Yüzük paylaşımı hakkında açıklama yapan MHP kurmayları ise “Bu masum bir yüzük. Yüzüklere ve rozetlere merakı var, kendi çizer ve yaptırır. Bu yüzük de yeni, kendi yaptırdı. Toplantılarda bunları takar ve gösterir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin parmağındaki yüzükle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj vermek istediği iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken, MHP kurmaylarından konuyla ilgili açıklama geldi.

‘Sadece masum bir yüzük’
Bahçeli’nin yüzük paylaşımını MHP kurmaylarına soran ve aldığı cevap hakkında açıklama yapan Gazeteci Dicle Canova, şu ifadelere yer verdi; “Devlet Bahçeli yürüyüş yapar çok konuşulur, klasik arabaya biner mesaj mı verdi diye konuşulur. Bu yüzük meselesi de çok konuşulur. Özel ile Erdoğan görüşmesi, Ayşe Ateş görüşmesi üzerine gelmesiyle mesaj mı verdi diye konuşuldu. MHP kurmaylarına sordum. ‘Bu masum bir yüzük. Yüzüklere ve rozetlere merakı var, kendi çizer ve yaptırır. Bu yüzük de yeni, kendi yaptırdı. Toplantılarda bunları takar ve gösterir’ dediler. Bunun Cumhur İttifakı’nda sorun var anlamı çıkarılmasını komik olarak nitelendirdiler. Olumsuz anlam çıkarılmasının aksine ilişkiler son derece olumlu deniyor. Erdoğan’a yüzükle mesaj vermeyeceği, bir şey söylemek isterse gidip söyleyebileceği dile getiriliyor”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.