15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatılınca… Darbe paniği!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatılınca… Darbe paniği!
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir süre trafiğe kapatıldı, vatandaşlar “Darbe girişi mi var?” endişesi yaşadı. Sosyal medyada “darbe” başlığı bir anda zirveye çıktı. Kısa süreli panik ve endişeye yol açan olayın, bireysel bir eylem olduğu İstanbul Valiliği’nin açıklamasıyla ortaya çıkınca, vatandaş rahat bir nefes aldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Valilik, köprüde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini durdurduğunu bildirdi.

Polis ekipleri, şüpheli araçtan dolayı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü her iki yönde araç girişine kapattı.

Köprüde çok sayıda polis ekibi bulunurken, araçların köprüye girişine izin verilmedi.

Köprü girişlerinde yoğun araç kuyrukları oluştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, köprüde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, sosyal medya X hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır.  Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır.”

SOSYAL MEDYADA DARBE SÖYLEMLERİ!

Sosyal medya kullanıcıları 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün çift yönlü olarak trafiğe kapatılmasının ardından ilginç değerlendirmelerde bulundular:

“Boğaziçi-15 Temmuz Şehitler Köprüsü, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bomba veya darbeden dolayı değil! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün trafiğe kapatılma nedenin, SMA hastalarına dikkat  çekmek isteyen bir şahsın yolu kapatması olduğu anlaşıldı.!”

“15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatılınca  akla ilk gelen darbe mi yapılıyor oldu. Çok şükür öyle bir durum yok!”

“O eylem neden bugün, neden 15 Temmuz köprüsünde? Neden darbe girişiminin başladığı saatlerde? Tüm bu soru işaretleri araştırılacaktır?”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.