Mehmet Şimşek’in 60 bin liralık mangalı… Gel de emeklinin halinden anla!

Mehmet Şimşek’in 60 bin liralık mangalı… Gel de emeklinin halinden anla!
Yayınlama: 12.07.2024
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sözcü gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek’in, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i kastederek “evine 60 bin TL’ye mangal aldı” iddiasına ilişkin bakanlıktan açıklama geldi.

Sözcü gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Sözcü TV’de katıldığı bir programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili önemli bir iddiayı dile getirdi.

‘60 bin liraya mangal alan bir bakan emeklinin derdini anlayabilir mi?’
Zeyrek, yaptığı konuşmada “Bu ülkenin ekonomisini yönetenler o kadar rahat yaşıyor ki, biz onlardan 10 bin lira maaş alanları anlamasını bekliyoruz. Evinde tadilat yaptıran bir bakan karar mekanizmasında. Daha dün gitti tadilat yaptığı villası için 60 bin liraya mangal aldı. 60 bin liraya mangal alan bir bakan emeklinin derdini anlayabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan yalanlama
Deniz Zeyrek’in bu iddiasına ise Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, “Bir gazetecinin, ‘Bakan Mehmet Şimşek evine 60 bin TL’ye mangal aldı’ iddiası gerçek dışıdır. Kamuoyunun bu tarz algı oluşturma gayreti ile ortaya atılan iftiralara itibar etmemesi önemle rica olunur” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.