Ahmet Çakar açıkladı! TFF seçiminde AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı ayrıntısı…

Ahmet Çakar açıkladı! TFF seçiminde AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı ayrıntısı…
Yayınlama: 19.07.2024
A+
A-

Eski hakem Ahmet Çakar, TFF başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu TFF adaylığına eski AK Partili Korkmaz Karaca’nın ikna ettiğini iddia etti. Çakar, “Bire bir şahidiyim. Hacıosmanoğlu’nun aklına başkanlığı Korkmaz Karaca soktu” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda başkanlığa İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi. Eski hakem ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından TFF seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Sen gerçekten çok öngörülü bir adamsın’
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu eski üyesi Korkmaz Karaca’nın TFF adaylığını İbrahim Hacıosmanoğlu’nun aklına soktuğunu ifade ederek, “Korkmaz Kardeşim , Sen finans ve para piyasalarının bir bilesin bu net. Bu sonuç ile emin oldum ki , Sen gerçekten çok öngörülü bir adamsın. Bu işin gizli fikir babası sensin. Kim ne derse desin sen dost adamsın. İyi ki varsın” ifadelerini kullandı.

Korkmaz Karaca kimdir?
Korkmaz Karaca, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelikleri ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

2022 yılında organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı paylaşımlarda hakkında rüşvet iddiasında bulunduğu Korkmaz Karaca, Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti’deki görevlerinden istifa etmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.