Alçak siyonistler Milli futbolcumuza saldırdı! ‘Bilerek yaptık!

Alçak siyonistler Milli futbolcumuza saldırdı! ‘Bilerek yaptık!
Yayınlama: 05.10.2024
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan maçında Maccabi Tel Aviv – Midtjylland maçında milli futbolcumuz Aral Şimşir’in “Özgür Filistin” diye bağırdığı için İsrailli oyuncular tarafından saldırıya uğradığı ortaya çıktı. UEFA’nın gözü önünde yaşanan skandal sonrası Maccabili bir oyuncu, maçın ardından kan donduran bir itirafta bulundu.

Maccabi Tel Aviv’in Danimarka temsilcisi Midtjylland’a Belgrad’da 2-0 yenildiği Avrupa Ligi maçında İsrailli futbolcular ve güvenlik güçleri, Genç Milli Türk futbolcu Aral Şimşir’e saldırdı.

OYUNDAN ÇIKTI

Kapsamlı VAR incelemesine rağmen faul penaltı olarak değerlendirilmedi. Ama Aral yüzüne yediği dirsek yüzünden 59. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

İsrail’in sport1.maariv. co.il isimli sitesi, Türk oyuncunun penaltı alabilmek için rakibinin dirseğine yüzünü çarptığını yazacak kadar alçaldı.

Söz konusu haberde “Kaderin cilvesi: Maccabi Tel Aviv’li futbolculara ‘Özgür Filistin’ diye bağıran Türk yaralandı” başlığıyla kaleme alınan sözde haberde, “Stav Lemkin’e çarparak penaltıyı kaçırmaya çalışan Türk orta saha oyuncusunun sakatlığının ciddiyeti hala belirsiz” denildi.

İTİRAF GELDİ

İsmini vermek istemeyen Maccabili bir oyuncu ise İsrail sitesi www.mako. co.il’e kasıtlı olarak Aras’a vurduklarını itiraf etti.

“BİLEREK SALDIRDIK”

Söz konusu futbolcunun, “Türk oyuncu maç boyunca yorumlar yaptı. Oyun sırasında tepkimizin kırmızı kartla sonuçlanacağını biliyorduk. Tünelde birkaç oyuncu ona saldırdık çünkü artık sessiz kalmak istemiyorduk. Bazılarımız onunla hesaplaşmak, çenesini kapatmak istiyordu. Ama çabuk ayırdılar.” ifadelerini kullandığı görüldü.

“ÖZGÜR FİLİSTİN” DİYE BAĞIRDI

İsrail basını Aral’ın Stav Lamkin’e “Özgür Filistin” diye bağırması ile olayların başladığını iddia etti.

Danimarka ekibinin iki golle 3 puanı aldığı maçta Aral, 39. dakikada Franculino Dju’nun attığı golün asistini yaptı.

Aral Şimşir, U16’dan U19’a kadar Danimarka genç milli takımlarında oynadıktan sonra Türk U21 Milli Takımı’nı seçti. 5 kez Milli Takım forması giydi. 19 yaşında olan genç oyuncu, Danimarka alt yaş kategorilerinde çıktığı 21 maçta 5 gol atma başarısı göstermişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.