Rojin’in ön otopsi raporunda cinayet şüphesi!

Rojin’in ön otopsi raporunda cinayet şüphesi!
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

 

Van’da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan ön otopsi sonucunda Rojin Kabaiş’in vücudunda darp izleri tespit edildi. Bu bulgu, genç kızın ölümüyle ilgili şüpheleri daha da artırdı.

Van’da kaybolan Rojin Kabaiş’in cesedi, Van Gölü kıyısında bulundu. Yaklaşık 8 saat süren otopsi işlemlerinin ardından, yüzü tanınmaz hale gelen genç kız, babası tarafından kıyafetlerinden teşhis edildi.

Birçok numune alındı

Otopsi işlemleri sırasında, Rojin’in bedeninden alınan 100’den fazla numunenin bir kısmının Van Adli Tıp Kurumu’nda, bir kısmının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda inceleneceği öğrenildi.

Yüzü tanınmaz hale geldi

Ön otopsi raporundan alınan bilgiye göre Rojin’in cesedi uzun süre suda kaldığı için şiştiği ve tanınmaz hale geldiği belirtildi.

Darp izlerine rastlandı

Raporda, Rojin Kabaiş’in sırtında ve dizinin arkasında darp izleri tespit edildi. Ancak bu izlerin nasıl oluştuğu, suda mı meydana geldiği ya da birisi tarafından mı gerçekleştiği geldiği henüz bilinmiyor. Detaylı incelemelerin sonucunda ortaya çıkacak.

Ölüm sebebi ‘boğulma’

Ayrıca raporda Rojin’in ölüm sebebinin boğulma olarak kayda geçtiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.