Katliam gibi kaza!

Katliam gibi kaza!
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Tekirdağ’da seyir halindeki iş makinesine çarpan otomobil alev aldı; araçtaki 5 kişi hayatını kaybetti. İş makinesi sürücüsü Ö.A. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, 00.30 sıralarında sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı 59 FV 888 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Ö.A.’nın idaresindeki iş makinesine arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil, adeta hurdaya dönüştü ve kısa sürede alev aldı. Yanan otomobil, kazayı görenlerin büyük endişe ve paniğine yol açtı.

 

5 kişi hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından otomobildeki kişileri kontrol etti. Yapılan incelemede araçtaki 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilde bulunanların kimlikleri henüz tespit edilemezken, cenazeler Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sırasında iş makinesi sürücüsü Ö.A. ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

İş makinesi sürücüsü gözaltına alındı

Jandarma ekipleri, kazanın detaylarını araştırmak için olay yerinde incelemelerde bulundu ve iş makinesi sürücüsü Ö.A.’yı gözaltına aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.