CHP’de 26 il ve ilçe yöneticisi istifa etti!

CHP’de 26 il ve ilçe yöneticisi istifa etti!
Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il ve ilçe başkanlarına milletvekili aday adayı olmak için verilen istifa süresi doldu. CHP’den ilk bilgilere göre 26 il yöneticisinin istifa ettiği öğrenilirken, kesin rakam parti tarafından bugün açıklanacak.

Milli Nizam

2023 seçimi için milletvekili aday adayı olmak isteyen CHP’li il ve ilçe başkanlarına istifa etmeleri için verilen süre doldu.

CHP’de ilk açıklanan rakama göre 26 il ve ilçe yöneticisi milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ve Hakkari İl Başkanı Nazım Demir istifa eden il başkanları arasında yer aldı.

Kaftancıoğlu istifa dilekçesi vermedi!

“Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edilen ve “siyasi yasak” kararı verilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’nın istifa dilekçesi vermemeleri dikkat çekti.

CHP yönetimi bugün, istifa edenlerin isim ve sayısı ile il ve ilçe yönetimlerinin belirlenme sürecine dair bir açıklama yapacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.