CHP’li ünlü isimler isyan bayrağını çekti! CHP’ye liste tepkisi büyüyor

CHP’li ünlü isimler isyan bayrağını çekti! CHP’ye liste tepkisi büyüyor
Yayınlama: 11.04.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak seçime kısa bir süre kala siyasi partiler milletvekili adayı listelşerini açıklarken, CHP’de tepki çeken isimler listelerin başında yer aldı. Birçok CHP’li isim CHP’nin listelerine sert tepki gösterirken, bir eleştiri de Enver Aysever’den geldi. CHP’ye yakınlığı ile bilinen Enver Aysever, “İzmirliler oy verirken kendilerini jiletleyecek!” dedi.

CHP’li Gazeteci Enver Aysever, İzmir’de en ön sıralardan CHP’nin aday listesine giren Sadullah Ergin, Yüksel Taşkın ve Tuncay Özkan isimleriyle ilgili çok sert ifadeler kullanarak “İzmirliler kendisini jiletleyecek.” dedi.

14 Mayuıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne az bir süre kala listelerin YSK’ya teslim edilmesi sonrası partilerin aday gösterdiği isimler kamuoyuyla paylaşılınca tepkiler de gelmeye başladı. CHP’nin listesindeki pek çok isim büyük tepki gördü. Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi ve seçmenine ağır hakaretler eden isimlerin CHP’den aday gösterilmesine CHP’liler oldukça sinirlendi.

CHP’Lİ ÜNLÜ İSİMLERDEN ART ARDA TEPKİLER!
Başta DEVA Partili Sadullah Ergin olmak üzere bazı isimlerin CHP listelerinden milletvekili adayı olması, CHP’lileri bir hayli kızdırdı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz yıllarda kişisel tartışmalara giren Sadullah Ergin’in CHP listesinden aday olmasına tepki gösteren Gazeteciler İsmail Saymaz, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Şaban Sevinç ve Mustafa Balbay “Kabul etmiyoruz!” diyerek isyan bayrağını açtı.

“İZMİRLİLER KENDİSİNİ JİLETLEYECEK”
CHP’ye yakın isimlerden Gazeteci Enver Aysever, CHP’nin milletvekili aday listeleri üzerinden sert eleştirilerde bulundu. CHP listesinden Sadullah Ergin ve Tuncay Özkan’ın aday gösterilmesini hedef alan Aysever, “İzmirli herhalde kendisini jiletleyecek.” dedi.

Aysever, geçtiğimiz günlerde de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini, ancak bundan büyük bir pişmanlık duyacağını itiraf etmişti. Millet İttifakı’nda yer alan partilere tepki gösteren Aysever, “Seçimde oyumu Kemal Bey’e vereceğim ama bunu vallahi de billahi de kafamı duvarlara vurarak yapacağım, büyük pişmanlık duyacağım. Erdoğan’dan kurtulmak için geldiğimiz hale bak.” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.