PKK’dan Kılıçdaroğlu’na bir destek açıklaması daha

PKK’dan Kılıçdaroğlu’na bir destek açıklaması daha
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

HDP’nin de desteklediği Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu adeta terör örgütlerinin umudu oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimini Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını düşünen firari FETÖ’cüler dönüş iletleri almaya başlarken terör örgütü PKK’nın sözde yöneticilerinden de art arda destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Son olarak PKK’nın sözde yöneticisi Helin Ümit, “AK Parti-MHP’nin bu seçimlerde yenilgiye uğratılması çok önemli” diyerek Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Birbirine benzemezlerin masa etrafında birleşerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun zoraki adaylığını kabul ederken, terör örgütleri de Kılıçdaroğlu desteğini gizleyemez oldu. FETÖ ve PKK’nın açıkça desteklediğini ifade etti 7’li Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na terör örgütü PKK’dan bir destek daha geldi.

“AK PARTİ İLE MHP’NİN YENİLMESİ ÇOK ÖNEMLİ”
Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması halinde Mehmetçik’in operasyonlarıyla bozguna uğrama korkusu yaşayan terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticileri peş peşe açıklamalar yayınlıyor. Son olarak sözde PKK Merkez Komite Üyesi Helin Ümit, seçimlerde AK Parti-MHP’nin yenilgiye uğratılmasının çok önemli olduğunu ifade eden bir açıklamada bulundu. Ümit, “”Türkiye tarihinin en kritik, en önemli seçim süreçlerinden bir tanesi yaşanıyor. Bir iktidar değişimi değil, iktidarın el değiştirdiği bir seçim olarak görmemek lazım. Daha stratejik, aslında Türkiye’deki sistemin karakterinin belirleneceği bir seçim süreci oluyor. AK Parti-MHP ittifakı yolun sonundadır, sonuna gelmiştir. Bölge açısından çok ciddi tehlikedir, tehdittir. AK Parti-MHP faşizminin bu seçimlerde yenilgiye uğratılması çok önemli. Burada küçük hesap yapmamak lazım.”diyerek açıkça Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklediklerini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.