Sosyal medyadan gelen soruya Davut Güloğlu’ndan anlamlı cevap!

Sosyal medyadan gelen soruya Davut Güloğlu’ndan anlamlı cevap!
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Sanatçı Davut Güloğlu, kendisine yönelik sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili gelen soruya anlamlı bir cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığında “Oylarımız Erdoğan’a” diyerek, Yeniden Refah teşkilatlarının sahada “1 oy Erbakan’a 1 Oy Erdoğan’a” şeklinde çalışmalar yaptığını belirten Davut Güloğlu, Milli Görüş kökeninden gelenlerden ise Milli Görüş’ün Meclis’e girmesi için destek istedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI DESTEKLİYOR VE MİLLİ GÖRÜŞ MECLİS’E DİYORUZ”
Bir sosyal medya kullanıcının, “Sayın Davut Bey özeleştiri kabul eder misiniz? Tweetlerinizde bir kez olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yer vermemenizin sebebi ne olabilir?” şeklindeki sorusuna Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Güloğlu, “İttifak ortaklarımızın kıymetli üyelerine duyurulur: Bizler bu yola birlikte girdik. Cumhurbaşkanlığı için desteğimiz her zaman apaçık ve ortadadır. Asıl bizler Milli Görüş kökeninden gelmiş kardeşlerimizden; Erbakan’la Milli Görüş’ün Meclis’e girmesi için destek bekleriz. Oylarımızı zaten vereceğiz. Herkes biliyor. Bizlerin bütçesi, belediyesi veyahut ittifak olmak için aldığımız bir sermayesi yok. Bu süreçte sesimiz kısılana kadar; Milli Görüş Meclise diyoruz. Sabitlenmiş tweet’imde Cumhurbaşkanımız yer alıyor zaten Bizler milletimizin menfaatleri için bir mutabakat metni sunduk ve imzaladık. Şimdi milletimizin sesi olmak için çabalıyoruz. Zaten teşkilatlarımız ve tüm saha ekiplerimiz; 1 oy Erbakan’a; 1 oy Erdoğan’a diyorlar.” şeklinde cevap verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.