Soykırımcı Netanyahu HAYIR dedi!

Soykırımcı Netanyahu HAYIR dedi!
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Soykırım Suçlusu Netanyahu, kan dökmeye doymuyor! Mısır Dışişleri Bakanlığı Hamas’ın Biden tarafından ilan edilen ateşkes anlaşması teklifine olumlu cevap verdiğini duyurdu. Soykırımcı Netahyahu ise, “Ara olur ama savaş sona ermeyecek!” dedi.
ABD Başkanı Biden’in Beyaz Saray’daki konuşmasında, İsrail’in 3 aşamadan oluşan yeni bir ateşkes önerisi getirdiğini öne sürmüş, Hamas cephesi, bu 3 aşamalı ateşkes teklifine olumlu yaklaştığını açıklamıştı.

NETANYAHU’DAN SAVAŞ SONA ERMEYECEK ÇILGINLIĞI!

 İsrail Başbakanı Soykırımcı Netanyahu, esir takası ve ateşkes teklifi önerilerinin Gazze’ye saldırıları durdurmayacağını, sadece İsrailli esirlerin serbest bırakılması için geçici ateşkes sağlayacağını öne sürdü.

Soykırımcı Netanyahu, Meclis Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’ndeki konuşmasında  ABD Başkanı Joe Biden tarafından kamuoyuna açıklanan Gazze’de ateşkes ve esir takası teklifine karşı çıktı.

Biden’ın açıklamalarına tepki gösteren Soykırımcı Netanyahu, İsrail’den gelen teklifin önemli bir ayrıntısından bahsedilmediğini iddia etti. İsrail’in ikinci aşamada savaşı bitirmeyi kabul etmediğini öne süren Soykırımcı Netanyahu, “İsrail sadece savaşın sonunu tartışmak, konuşmak istedi. Biz tartışırız, ama sadece kendi şartlarımız doğrultusunda tartışılır” ifadesini kullandı.

Soykırımcı Netanyahu,  İsrail’in hedeflerinin tamamen gerçekleştirilmemesi halinde savaşın sona ermeyeceğini söyledi.

ARA VERMEYE EVET, SAVAŞI DURDURMAYA HAYIR!

Soykırımcı Netanyahu, “Esirlerin salıverilmesi için savaşa 42 gün ara verebiliriz, ama savaşı durduramayız.” dedi.

(Sadık Metin)

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.