Terörist İsrail Refah’ta çadır kente saldırdı! Filistinliler yanarak can verdi!

Terörist İsrail Refah’ta çadır kente saldırdı! Filistinliler yanarak can verdi!
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

İsrail, Refah’ta çadır kenti vurdu, saldırıda en az 40 Filistinli’nin yanarak hayatını kaybettiği belirtilirken, bölgeden gelen haberler kayıp sayısının yüzleri bulabileceğini gösteriyor.  İsrail terör örgütü, Uluslararası Adalet Divanı’nın kararına rağmen, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde Filistinlilerin çadırlarına saldırdı. İsrail terörü durmuyor.

İsrail terör örgütünün uçakları, Birleşmiş Milletler ve ABD’nin “güvenli bölge” ilân ettiği Refah’ta çadır kenti vurdu. Çadır kent alev alev yanıyor!..

Filistin Kızılay’ı aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda cenazenin ve yaralının hastaneye götürüldüğünü bildirdi.

Bölgedeki haber kaynakları, çok sayıda çadırın alev alev yandığını belirtti.

Yerlerinden edilmiş binlerce Filistinli’nin yaşadığı Refah Kenti’nin İsrail terör örgütünün boşaltılmasını istediği bölgenin dışında kalan alanında, İsrail’den  yeni bir soykırım operasyonu.

İsrail terör örgütünün uçakları, kampa çok sayıda roketle saldırdı.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı’nın saldırıya ilişkin açıklamasında  “İsrail savaş uçaklarının Refah kentinin kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı kampı acımasızca bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda Filistinli de  yaralandı. Kayıpları arama faaliyetleri devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

İSRAİL TERÖR ÖRGÜTÜ ALAY EDERCESİNE AÇIKLAMA!

Öte yandan terörist İsrail, çok sayıda Filistinli’nin yakılarak katledildiği yeni soykırım operasyonu hakkında alay edercesine bir açıklama yayınladı:

“Alınan istihbarat üzerine Hamas’a yönelik hassas mühimmatlarla operasyon yapılmıştır.”

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.