Katil İsrail’e dikenli tel Türkiye’den gidiyor!

Katil İsrail’e dikenli tel Türkiye’den gidiyor!
Yayınlama: 19.10.2024
A+
A-

Siyonist katil İsrail’le yapılan ticaretin devam ettiğine dair ispatlar ortaya çıkarken, bunlara bir yenisi daha eklendi. Mescid-i Aksa’nın etrafını saran dikenli tellerin Türkiye’den geldiği TÜİK verilerinde görüldü.

Katil İsrail’in Filistin halkına yönelik canice katliamları bir yıldır devam ediyor. İsrail artık yalnızca Filistin halkını değil, Lübnan ve Suriye halkına da soykırım uyguluyor. Soykırımın ilk günden beri devam ederken Türkiye ise İsrail’le ticari ve diplomatik ilişkilerine devam etti. İsrail’in ticari olarak birçok ihtiyacı ise hala ülkemizden karşılanıyor. İsrail ordusunun kullandığı dikenli tellerin ülkemizden gittiği ispat edildi.

Ticaret Bakanlığı 3 kez reddetti

Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz bir ay içerisinde üç kez İsrail’le ticaret yapmadığına dair açıklama yaptı. Açıklamada ilk aylarda olduğu gibi ticaretin İsrail’le değil Filistin’le yapıldığı söylendi. Ancak ortaya çıkan tüm veriler bu açıklamanın gerçeği yansıtmadığını gösterdi.

”Gümrük çıkış evraklarında Filistin yazıp yine İsrail’e gönderiyoruz”

Gazeteci Metin Cihan’ın aktardığına göre İsrail’le ticaretin tepki çektiği ilk aylardaki en tartışmalı ihracat malzemesi olan dikenli telin hala İsrail’e gönderildiğini TÜİK verilerine dayanarak açıkladı. Cihan, “İsrail’in Mescidi Aksa etrafına çektiği dikenli telleri biz göndermiştik. Büyük tepki gelince ticaret yasağı çıktı. Şimdi ne yapıyoruz? Gümrük çıkış evraklarında Filistin yazıp yine İsrail’e gönderiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.