Altın düşüyor… Gram altın nereye gidecek? İslam Memiş’ten şok rakam!

Altın düşüyor… Gram altın nereye gidecek? İslam Memiş’ten şok rakam!
Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-

Altın düşüyor. Gram altın 2400 liranın altında. Peki gram altındaki düşüş devam eder mi?

Uzmanlardan “ralli” uyarısı. Altın piyasalarına ilişkin isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş, altındaki çekilmenin “alım fırsatı” olduğunu belirtti.

Vatandaşları, uzun bayram tatili öncesinde “açıkta kalmamaları” konusunda uyaran İslam Memiş, “Altın borcu olan imkan varsa, bu borcu kapatmak için yatırım yapsın. Euro borcu olan, orayı kapatsın. Gram altın beklentilerim değişmedi. Temmuz’dan itibaren altında, gram altında ralli bekliyorum. Sene sonuna doğru da gram altın tarafındaki 3000-3500 aralığı beklendim devam ediyor” dedi.

piyasasında dalgalanma beklentisi, uzmanları yatırımcıları uyarmaya yöneltti. Güncel verilere göre, gram altın 2.382,47 TL, çeyrek altın 3.984,00 TL, yarım altın 7.960,00 TL, tam altın 15.871,00 TL, cumhuriyet altını 16.301,00 TL ve ata altın 16.285,00 TL’den satılıyor. Uzmanlar, yatırımcıların bu dalgalanmalara karşı temkinli olmalarını tavsiye ediyor.

İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, X Platformu üzerinden yaptığı paylaşımlarda, “Ons ve gram tarafında son güzelliklerini yapıyor” ifadesini kullandı.

Ayrıca Memiş, yatırımcılara birkaç hafta önce yaptığı uyarıları tekrarlayarak, “Bayrama kadar işlerinizi halledip tatile öyle çıkmanızı öneririm” dedi. Piyasalardaki sakinliğin ardından önemli bir hareket beklentisi içinde olduğunu vurgulayan Memiş, yatırımcıların bu süreci dikkatle takip etmelerini tavsiye etti.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.