Gram altın fiyatı… Gram altın beklenen patlamayı yaptı!

Gram altın fiyatı… Gram altın beklenen patlamayı yaptı!
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-

Gram altın bir haftada 70 lira değer kazandı. Gram altın, 2430 liradan başladığı haftayı 2500’ün üzerine çıkarak kapattı. Gram altında psikolojik sınır 2500 lira. Gram altın haftanın son gününde psikolojik sınırı aştı. Gram altın bir süredir, 24020-2460 bandı aralığında inip çıkıyordu. Son üç günde çıkışlar istikrarlı oldu ve gram altın psikolojik sınırı aştı. Uzmanlar, altındaki yükselişin devam edeceğini söylüyorlar.

Amerikan Merkez Bankası FED’in faiz indiriminin bir süredir geciktirildiğini ancak bu süreçte sona yaklaşıldığını belirten uzmanlar, bu durumun gram altın, gram gümüş gibi değerli metalleri yönelimi arttıracağını belirtiyorlar.

Uzmanlar, merkez bankalarının altın rezervlerini arttırmaya devam ettiklerine de özellikle vurgu yapıyorlar.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu seviyeleri Kurban Bayramı öncesinden beri haber verdiklerini hatırlatarak, “Bizi dinleyip boşta kalmayanlar paralarını değerlendirdi. Altına yatırım yapanlar kazandı” diye konuştu.

İslam Memiş, yılsonu gram altın için 3000-3500 lira aralığını işaret etmeyi sürdürdü.

Gram altın fırladı! Altın fiyatları hızlı bir şekilde yükseldi. Peki yaşanan yükselişin ardından fiyatlarda son durum ne? İşte güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları yine çıldırdı! Sarı metal psikolojik sınırı yıktı geçti! Gram çeyrek ne kadar? İşte 5 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.