Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken ‘Ali Koç’ açıklaması: Yanlış yaptı!

Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken ‘Ali Koç’ açıklaması: Yanlış yaptı!
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin İzmir’de Göztepe ile karşılaştığı maçta itilerek yere düşürülen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç olayına ilişkin konuşan Acun Ilıcalı, Koç’un sahaya girmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Göztepe- Fenerbahçe karşılaşmasında Başkan Ali Koç saldırıya uğradı. Koç’a saldıran kişinin Göztepe’de görevli Fatih Özkan olduğu ortaya çıktı. Söz konusu kişi Özkan’a ev hapsi verildi.

“Ali Koç’un oraya girmesi yanlış”
Yaşanan gelişmelerin ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Beyaz TV yayınında konuşan Ilıcalı, Koç’un sahaya girmesinin uygun olmadığını, “Teknik olarak Ali Koç’un oraya girmesi yanlış, kabul ediyorum” sözleriyle ifade etti.

Ilıcalı’nın öne çıkan cümleleri şöyle:
“Futbol birçok insanın tutkusu ve mutluluk kaynağı. Futbolun içindeyim ama yeni görev aldım Fenerbahçe’de. Gönül verdiğim takımın yöneticisi oldum. Amacım Türkiye’de futbol ikliminde tansiyonun düşmesi. Futbola giriş amacım da futbolun güzelliklerinin öne çıkması. Önceliğim Fenerbahçe. Adil bir sezonda güzellikler yaşamak istiyoruz. Hatalar olur, inşallah düzeltiriz. Yaşanan olaylar benim için üzücüydü.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.