AK Partili Vekillerden Genel Merkezi karıştıran talep! ‘Hangi kaynakla bunu yapacaksınız’

AK Partili Vekillerden Genel Merkezi karıştıran talep! ‘Hangi kaynakla bunu yapacaksınız’
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

Emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılması gerektiğini savunan bazı AK Partili vekillerin “Hangi kaynakla bunu yapacaksınız. Durum ortada. Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu. Onun getirdiği fatura ödeniyor şu anda. Bu tip öneriler ülkenin hayrına olmaz” tepkisiyle karşılaştıkları öğrenildi.

Sürekli artan enflasyonla emekli maaşları erimeye devam ederken, emeklilerin zam talebini bazı milletvekillerin partiye iletmesiyle AK Parti’de soruna yol açtığı ileri sürüldü.

AK Parti’de özeleştiri toplantısı 5. kez düzenlendi!
2024 yerel seçimlerinde birinci parti olma özelliğini kaybeden AK Parti’de yerel seçimlerle ilgili özeleştiri toplantısı 5. kez düzenlendi. Toplantıda seçmenin güveninin yeniden kazanılması için yapılması gerekenler konuşuldu. Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zam oranının da gündeme geldiği toplantıda fikir uyuşmazlığı yaşanırken tansiyon yükseldi. Toplantıya, “Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu” düşüncesi damga vurdu.

‘Hangi kaynakla zam yapacaksınız!’
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in başkanlığında bir süredir milletvekilleri ile seçim sonuçlarının değerlendirildiği istişareler tamamlandı. Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, toplantıda, temmuz ayında emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılması gerektiğini ifade eden milletvekilleri tepkiyle karşılaştı. Bu öneriye “Hangi kaynakla bunu yapacaksınız. Durum ortada. Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu. Onun getirdiği fatura ödeniyor şu anda. Bu tip öneriler ülkenin hayrına olmaz” gerekçesiyle itiraz edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.