Ali Yüksel, iktidara seslendi: ‘Yurtdışı emeklilerine verdiğiniz sözü tutun!’

Ali Yüksel, iktidara seslendi: ‘Yurtdışı emeklilerine verdiğiniz sözü tutun!’
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, yurtdışı emeklilerimizin ikamet şartı olmadan araçlarını Türkiye’de kullanabilmesi için TBMM’de söz alarak iktidara seslendi. Yüksel, “Emeklilerimizin aldığı maaşı yurtdışında harcamaları mı isteniyor? Emekliler için yurtdışında ikamet şartı olmaksızın araba getirip burada kullanabilmelerini verilen sözlerin yerine getirilmesini iktidardan talep ediyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, TBMM Genel Kurulunda söz alarak yurtdışı emeklilerinin sorunlarını dile getirdi.

‘Seçimden önce verilen sözler tutulsun!’
Yüksel, yaptığı açıklamada; “Seçim öncesi sözü verilmiş olmasına rağmen gurbette çalışan ve emekli olanlara araba getirme ve burada kullanma fırsatı verilmemektedir. Çalışanlara ve emekli olanlara bir yıl içerisinde 185 gün yurtdışında ikamet şartı koşulmaktadır. Çalışanlar için makul olan bu şartın emekliler için neden istendiği anlaşılmamaktadır. Emeklilerimizin aldığı maaşı yurtdışında harcamaları mı isteniyor? Emekliler için yurtdışında ikamet şartı olmaksızın araba getirip burada kullanabilmelerini verilen sözlerin yerine getirilmesini iktidardan talep ediyoruz. Yoksa iktidarın araba satan sermayedarların emrinde hareket edip yıllarca ülkemize döviz getirip vatandaşlarımızı hiçe saydığı ve vefasızlık edildiğini düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.