Bahçeli’den ‘AK Parti-CHP ittifakı’ açıklaması: Gereğini yaparız!

Bahçeli’den ‘AK Parti-CHP ittifakı’ açıklaması: Gereğini yaparız!
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özgür Özel ve Ayşe Ateş görüşmesi sonrası yeni bir açıklama yaptı. Bahçeli, “AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da Altılı Masa’nın diğer unsurlarının desteği MHP’nin samimi dileği ve temennisidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘siyasette normalleşme ve yumuşama’yla ilgili açıklamada bulundu.

Her türlü fedakarlığı, gereği ne ise gönül rahatlığıyla yaparız’
Bahçeli, yaptığı açıklamada; “Bu yetenek sistemi yapılan normalleşme ve yumuşama sıcaklığının sürdürülebilir hale gelmesinin önünde şayet Milliyetçi Hareket Partisi bariyer olarak telakki ve tarife ediliyorsa, bu konuda geniş bir ittifak husule gelmişse, bize düşen sorumluluk ve milletimiz uğruna her türlü fedakarlığı göze almak, gereğini ise gönül rahatlığıyla yapmaktır.” diye konuştu.

‘Temennimiz AK Parti-CHP ittifakı ‘
Bahçeli, AK Parti ile CHP arasında olabilecek bir ittifakı destekleyeceklerini ifade ederek, şöyle konuştu; AK Parti İçi gayri memnun kesimin devamlılığını bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın ortaya çıkması, buna da altınlı masanın diğer unsurların Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir. Buna Cumhur İttifakı’na bağlı olmamıza rağmen kararlılıkla devam edecek, TBMM’de kanun tekliflerine verilen desteklerimiz aynen devam edecek”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.