Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısına, küçük ortaktan itiraz!

Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısına, küçük ortaktan itiraz!
Yayınlama: 22.10.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı’nın küçük destekçisi, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya, “Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme bunların kimin adına yapacağız? Binlerce şehidimiz var. Şehitlerimizin ailelerine sorduk mu?” yanıtını verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında Öcalan hakkında yaptığı ifadelere BBP Genel Başkanı Mustafa Destici sert tepkiler verdi. Destici ”Yeni bir ‘Çözüm Süreci’ne, birincisine nasıl şiddetle karşı çıktıysak, yine itiraz ederiz.”dedi.

”Hepimiz isteriz ki elbette ki terör bitsin, silahlar bırakılsın”!

BBP Genel Başkanı Destici cümlelerinde şu ifadelere yer verdi:

”Türkiye’nin terörle mücadelesi 40 yıldan fazla bir süredir devam ediyor. Hepimiz isteriz ki elbette ki terör bitsin, silahlar bırakılsın… Birlik beraberlik sağlansın ama karşımızdaki terör örgütü kendi ortağı çıkardıkları bir durum değil ki. Emperyalistlerin kurdurduğu, desteklediği, büyüttüğü ve 40 yıldan beri Türkiye’ye saldırttığı bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme bunların kimin adına yapacağız? Binlerce şehidimiz var. Şehitlerimizin ailelerine sorduk mu?” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.