Bakanlık tepkiye boyun eğdi, tasarruf tedbiri uygulanmadı!

Bakanlık tepkiye boyun eğdi, tasarruf tedbiri uygulanmadı!
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ABD’ye ekonomi sınıfında uçmasının ardından gelen tepkiler üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İletişimde çok doğru noktada olmamışız. Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıkladığı kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında memur ve işçilerin bile servisleri iptal edilirken, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının olması gerektiği gibi ekonomi sınıfında uçması gerekirken gelen tepkilerin ardından bakanlık geri adım attı.

‘Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz’
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Milletler Ligi maçları için ABD’ye gitti. Oyuncular, 13 saatlik yolculuğu ‘ekonomi sınıfı’yla uçmaya tepki göstermişti. THY, tepkiler üzerine sorumluluğun kendilerinde değil, Türkiye Voleybol Federasyonu’nda (TVF) olduğunu savunmuştu. TVF ise THY’yi yalanlamıştı. THY’den aldığı bilgileri aktaran Uraloğlu, seyahatten 10 gün önce haber verildiği için sorunun çözülemediğini söyleyerek, “İletişimde çok doğru noktada olmamışız. Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.