VİDEOLU HABER | Biri bitmeden biri başlıyor! Bıçaklı saldırgan dehşet saçtı

VİDEOLU HABER | Biri bitmeden biri başlıyor! Bıçaklı saldırgan dehşet saçtı
Yayınlama: 11.10.2024
A+
A-

 

İstanbul Başakşehir’de sinema sahnelerini hiç de aratmayan bir olay gerçekleşti. Bir şahıs yolda yürüyen 3 kişiye saldırıp bıçakla yaraladı. Şahsın hazırlık aşaması ve saldırı anları kameraya böyle yansıdı.

Türkiye’de artan sokak saldırıları endişe veriyor. Özellikle İstanbul’da son günlerde yaşanan olaylar halkı tedirginlik ve paniğe sürüklerken, bugün yaşanan feci saldırı da korku yaratmaya devam ediyor. Başakşehir’in Kayaşehir Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, bu kez 17 yaşındaki M.G.’nin bıçaklı saldırısıyla dehşete dönüştü. Maske takan ve eline aldığı bıçakla sokakta yürüyen insanlara rastgele saldıran M.G., 3 kişiyi yaraladı. Saldırının ardından kaçan genç, polis ekiplerince evine yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

 

POLİS, SALDIRGANI EVİNDE YAKALADI

Saldırının ardından olay yerinden hızla kaçan M.G., polis ekipleri tarafından başlatılan geniş çaplı operasyon sonucunda kısa sürede tespit edildi. Polis ekipleri, M.G.’yi evine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Saldırgan adliyeye sevk edildi.

 

Yaralıların tedavisi hastanede sürüyor

Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E. isimli üç kişi olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.