CHP’de kazan fena kaynıyor!

CHP’de kazan fena kaynıyor!
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
CHP’de büyük çekişme. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “sırtından hançerlendim” diyerek isim vermeden işaret ettiği Ekrem İmamoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun bana kırgın olduğunu zannetmiyorum” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı ama, Kılıçdaroğlu cephesinden tepkiler gelmeye devam etti.
KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA EN YAKIN İSİM KONUŞTUEski Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isim olarak bilinen eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Tv100’ün özel yayınında,  CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

“Kemal Bey parti  siyasetine dönmez. ülke siyasetini bırakmaz. Bu ülkeye karşı sorumluluğu var.”

diyen Kuşoğlu şöyle devam etti:

“Ekrem Bey ve Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu kompleksinden kurtulması lazım. Kemal Bey’le beraber çalışmış isimlerin tasfiye edilmemesi lazım. Gerek partide gerekse belediyelerde Kemal Bey’e yakın isimler görevden uzaklaştırılıyor. Umarım CHP başarılı olur, Kemal Bey’e ihtiyaç kalmaz.”

 Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Büşent Kuşoğlu

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu tv100’de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı adlı programında, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in “Kılıçdaroğlu kompleksi”nden kurtulamadığını söyledi.

İMAMOĞLU: ARADIM, ARADIM, NİHAYET AÇTI!

Katıldığı bir televizyon programında soruları cevaplandıran Ekrem İmamoğlu, “Kemal Bey söylemiyor ama çok net bir şekilde anlaşılıyor ki size kırgın, neden size kırgın Kemal Bey?” sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

“En son bunu kimseye de söylemedim, ilk defa açık açık söylüyorum. En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi. Ulaşamamıştım birkaç kez. En son çaldı ve cevap verdi. Ben bayramını tebrik ettim o da seçim sonucumu tebrik etti. Kurultaydan sonra aradım, ulamamıştım. Kırgın olabilir belki telefona bakmak istemedi. Ben kırgın olduğunu düşünmüyorum. ‘Kırgınım’ derse niçin kırgınsınız derim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.