CHP’den Muharrem İnce’ye topyekûn sindirme operasyonu!

CHP’den Muharrem İnce’ye topyekûn sindirme operasyonu!
Yayınlama: 14.04.2023
A+
A-

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığında girdiği bütün seçimleri kaybeden CHP, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerini de kaybedeceğinden büyük endişe ediyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan eski CHP’li Muharrem İnce ise Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesi için muhalefetten yoğun baskı alsa da program program gezip CHP’nin kirli yüzünü ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Memlekete Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Babala TV’de katıldığı programda CHP’yi eleştiri yağmuruna tuttu. Bunu hazmedemeyen CHP ve avanelerinin ise Muharrem İnce’ye topyekün sindirme operasyonları başladı.

Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi için sosyal medyadan baskı kampanyası başlatan CHP, başarılı olamayınca sözde sanatçıları devreye soktu. Sözde sanatçılar da sosyal medyadan İnce’ye eleştirilerde, çağrılarda ve açık mektuplarda bulunarak Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini istedi. Buradan da hedefine ulaşamayan CHP trolleri, şimdi de Muharrem İnce’ye sosyal medyadan olmadık hakaretler ederek adaylıktan çekilmesini istiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.