CHP’li belediyelerden alkol rezaleti!

CHP’li belediyelerden alkol rezaleti!
Yayınlama: 17.05.2024
A+
A-

CHP’li Denizli Büyükşehir Belediyesi, işlettiği kafe ve restoranlarda alkol satışı yapılmasına ilişkin bir teklif hazırlandı. CHP grubunun verdiği söz konusu teklif, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edilerek, böylelikle belediye tesislerinde alkol satışı başlamış oldu. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de daha önce belediyeye ait 5 mekanın alkollü olduğunu açıklamıştı.

31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı belediyelerde akaraba ve yandaş atamalarıyla gündeme gelen CHP’li belediyeler tepki çekmeye devam ediyor. CHP’li Denizli Büyükşehir Belediyesi ise tesislerinde alkollü içki satışının başlaması için sundu.

Alkol teklifi Belediye Meclisine geldi
CHP’li yönetim alkol satışını serbest bırakmak için harekete geçti. Bu kapsamda belediyenin işlettiği kafe ve restoranlarda alkol satışı yapılmasına ilişkin hazırladığı teklifte, “Belediyemiz şirketi BELTAŞ tarafından işletilen Mehmetçik Mahallesi Çamlık Bulvarı No:49 Pamukkale/DENİZLİ (Beyaz Kafe ve bahçesi), Kınıklı Mahallesi Mevlana Caddesi No:37 Pamukkale/DENİZLİ (Sosyal Tesis ve bahçesi), Kınıklı Mahallesi Çamlık Bulvarı No:77 Pamukkale/DENİZLİ (Hayat Kafe ve bahçesi), Yenişehir Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi No:33/1 Merkezefendi/DENİZLİ (Butik Kafe ve bahçesi), Gerzele Mahallesi Değirmenönü Caddesi No:77 Merkezefendi/DENİZLİ (Değirmen Kafe ve bahçesi) adreslerinin “içkili yer bölgesi” tespit edilmesi hususunda karar alınmak üzere konunun Meclis gündemine alınmasını arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Teklif kabul edildi
CHP grubunun verdiği söz konusu teklif, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Böylelikle belediye tesislerinde alkol satışı başlamış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.