Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı: Tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı: Tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz!
Yayınlama: 15.07.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz mesajında, “15 Temmuz’a tiyatro diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün darbe girişiminin akamete uğratılmasının 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bulunan “15 Temmuz Şehitler Makamı’nı ziyaret etti.

‘Bu tarihi günde yine tek yürek, tek bilek olarak bir aradayız’
Şehitler için Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kur’an-ı Kerim okudu.

‘Kıyamete kadar affetmeyeceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adını tarihe milletimizin kalbine altın harfler yazdıran şehitlerimizin anılarını yaşatacağız.” diyip 15 Temmuz darbe girişimine tiyatro diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceklerini dile getirdi.

Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti; “Şehitlerimizin değerli yakınları, kahraman gazilerimiz sizleri en kalbi duygularımla, hükmetle muhabbetle selamlıyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci sene-i devriyesindeyiz. Milletimizin darbecilere karşı destan yazdığı bu tarihi günde yine tek yürek, tek bilek olarak bir aradayız. Az önce istiklal ve istikbalimiz uğrunda fedai can eyleyen kahramanlara fatihalarımızı gönderdik. Rabbim o gece göğüslerini kurşunlara siper ederek şehadet şerbeti için tüm kardeşlerimizin ruhlarını şad mekanlarını cennet eylesin diyorum. Aynı kutlu gaye ağrında mücadele ederken yaralanan gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.