Devlet Bahçeli-Özgür Özel normalleşmesi kısa sürdü! İki liderden sert atışma…

Devlet Bahçeli-Özgür Özel normalleşmesi kısa sürdü! İki liderden sert atışma…
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde siyasette ‘normalleşme’ diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kapsamda MHP lideri Devlet Bahçeli’yle de görüşmüştü. Ancak bugün Devlet Bahçeli ise Özgür Özel’in TBMM’de gerçekleşen partilerinin grup toplantılarında yaptıkları sert atışma ‘normalleşme’ye aykırı olarak görüldü.

Partisinin grup toplantısında konuşan Özgür Özel, kendisini hedef alan MHP lideri Bahçeli’ye yanıt verdi. Bahçeli’nin kendisine yönelttiği soruları kimin yazdığını bildiğini ifade eden Özel, “Ben o soruları kimin yazdığını biliyorum. MHP örgütünün illallah dediği ikili” diyerek, söz konusu isimlerin yanıtlaması için Bahçeli’ye Sinan Ateş suikastı ile ilgili dört soru sordu.

‘Arsız metin yazarları yanıt versin!
kendisine 4 soru yönelten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt veren Özgür Özel, “Bugün Sayın Bahçeli, siyasi kararlar dememizin, normalleşme aykırı olduğunu söylemiş ve 4 anormal soru sormuş. Soruların içinde ‘Kürdistan kurulsun mu?’ gibi sorular var. Okumaya utanırım” diye konuştu. Söz konusu soruları kimin yazdırdığını bildiğini kaydeden Özel, şöyle devam etti: “Ben o soruları kimin yazdığını biliyorum. MHP örgütünün illallah dediği ikili. O arsız metin yazarları şu dört soruya yanıt versin; Sinan Ateş iddianamesinden isimler nasıl ayıklanmıştır, Ölümden sonra kimse tweet atmayacak, cenazeye gitmeyecek diyen ikisi kimdir, Ülkü Ocakları Genel Başkanının aracına statüyü kim sağlamıştır, Sinan Ateş davasının üstüne sis çöktüren iki kişinin bu cinayet üzerindeki payı nedir?”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.