Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e ‘soru’ tepkisi: Saçma, seviyesiz!

Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e ‘soru’ tepkisi: Saçma, seviyesiz!
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelttiği soruları, partisinin bugünkü grup toplantısında değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Özgür beyin yumuşama için önce Dem korkusu ile yüzleşmesini, adam gibi duruş göstermesini tavsiye ediyorum. Saçma sorularla, seviyesiz ifadelerle bizim geri adım atacağımızı düşünüyorsa yanıldığını bir gün anlayacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta kendisine Sinan Ateş cinayeti ile ilgili 4 soru yönelten CHP lideri Özgür Özel’e partisinin TBMM’deki grup toplantısında cevap verdi.

“Özgür beyin adam gibi duruş göstermesini tavsiye ediyorum”
“Normalleşme kelimesinin her meselenin başına getirilip egemen çıkarlarımızdan ödün isteniyorsa bizim böylesi uçuk yumuşamaya karnımız tok, yüzümüz dönüktür.” diyen Devlet Bahçeli, şöyle devam etti; “Normalleşmesi gereken muhalefet partileridir. Özgür beyin bu gerçeği anlaması samimi dileğimizdir. Özgür beyin yumuşama için önce Dem korkusu ile yüzleşmesini, adam gibi duruş göstermesini tavsiye ediyorum. Saçma sorularla, seviyesiz ifadelerle bizim geri adım atacağımızı düşünüyorsa yanıldığını bir gün anlayacaktır”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.