Efsane isim Galatasaray’a veda ediyor

Efsane isim Galatasaray’a veda ediyor
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

 

2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten Fernando Muslera, sezon sonunda Galatasaray’a veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni durağı büyük oranda belli oldu. Aslan’ın file bekçisinin yeni durağı herkesi şaşırttı.

2011 yılının yaz transfer döneminde Lazio’dan Galatasaray’a 6 milyon Euro karşılığında transfer olan ve 13 yıl boyunca başarıdan başarıya imza atarak sarı-kırmızılı ekibin efsanesi haline gelen Fernando Muslera’nın geleceği belli oldu.

Fotomaç’ın haberine göre yıldız isim sezon sonu ülkesi Uruguay’a dönüp orada jübile yapmak istiyor.

Galatasaray tarihinin en fazla forma giyen ve en çok kupa kazanan ismi olarak efsaneler arasında yer alan Muslera sezon sonu sarı-kırmızılı ekipten ayrılıp, futbolu ülkesinde bırakmak istiyor.

‘Muslera dönmek istiyor”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, TV100’e Muslera’nın geleceği hakkında konuştu. Buruk:

”Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini… Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.