Erden Timur krizi Galatasaray’ı karıştırdı! ‘Dursun Özbek istifa’ sesleri…

Erden Timur krizi Galatasaray’ı karıştırdı! ‘Dursun Özbek istifa’ sesleri…
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, “13-14 aydır devam eden planlı yapılan iftiralara dayanmamın sebebi Galatasaray. Başka tutunacak bir dalım kalsa bu kararı almazdım” diyerek görevinden istifa etmesinin ardından taraftarlar, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i istifaya çağırmaya başladı.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’un Galatasaray’ın iç siyasetini sebep göstererek istifa etmesi Galatasaray’ı karıştırdı.

Erden Timur, ‘İç siyaset’i işaret ederek istifa etti

Bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekilliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Erden Timur’un “Şampiyonluktan 1 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetimde olmak istemediğim talebimi ilettim. Şampiyonluk yarışında bunu söylemek imkansızdı. Sportif A.Ş’deki görevimiz devam ediyor demek zorundaydım. Sonrasında da sevincimize limon sıkmak istemedim. Susmam gerekiyordu öyle yaptım.
Sosyal medyadaki bol takipçili hesaplara, bu şeyleri göndererek, biz kaç yaşında insanlarız, bizleri de reddediyor, bu işin altında başka bir iş var diye herkese bir servis. Allah’ın işi ya bu, tanımadığım insandan öğrendim bunu. 13-14 aydır devam eden planlı yapılan iftiralara dayanmamın sebebi Galatasaray. Başka tutunacak bir dalım kalsa bu kararı almazdım. Bu iş aylarca sürdü. Sponsorlukla ilgili eleştiriliyorum. 40 milyonluk sponsorluk imzalatmışım.” şeklindeki açıklamaları kafa karıştırdı.

Taraftarlar Dursun Özbek’i istifaya çağırdı!
Galatasaray taraftarlarının adeta sevgilisi haline gelen ve sezon başında Galatasaray’a kazandırdığı futbolcularla şampiyonlukta büyük rol oynayan Erden Timur’un istifası sonrası kulüpte kazanlar kaynamaya başladı. Taraftarlar Erden Timur’a sahip çıkmadığı gerekçesiyle Kulüp başkanı Dursun Özbek’i istifaya çağırmaya başladı.


İşte sosyal medyada Galatasaray taraftarının bazı paylaşımları;

“Galatasaray’da Erden Timur’un Basin açiklamasinin ardindan taraftarlar Dursun Özbek’i istifaya davet ediyorlar. Seçimi neden apar topar yaptığınız belli oldu, hesap vereceksiniz. #dursunözbekistifa”

“Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen hem yolunu kaybedersin hemde dostunu…”
Ama sen sadece dostunu değil birçok şeyi kaybettin, haberin yok başkan… #dursunözbekistifa”

“Erden Timur’u yalnız bırakmışlar ama biz bırakmayacağız. Dursun ve yönetimini de en kısa zamanda göndereceğiz. #dursunözbekistifa”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.