Erdoğan’ın kabinesinde büyük deprem! 3 bakan istifa etti…

Erdoğan’ın kabinesinde büyük deprem! 3 bakan istifa etti…
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği haberleri Ankara kulislerine bomba gibi düşerken, Fahrettin Koca’nın yanı sıra, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın da istifa ettiği iddia edildi.

ODA TV’de yer alan habere göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği haberlerinin ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın da istifa ettiği belirtildi.

3 bakan peş peşe istifasını sundu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sunduğuna dair söylentilerin sesleri Ankara’nın siyaset koridorlarında yükseldi. İddia Türkiye’nin gündemine otururken Odatv konuya ilişkin yeni bilgilere ulaştı. Odatv’nin edindiği bilgilere göre, Fahrettin Koca’nın yanı sıra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sundu.

Üç bakanın da peş peşe istifa ettiğini ifade eden kaynaklar, Bakan Bolat ve Bakan Işıkhan’ın istifalarına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdiklerini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.