Fatih Erbakan: “Belediyelerdeki hizmetlerimizle ilk seçimde hasrete son vereceğiz”

Fatih Erbakan: “Belediyelerdeki hizmetlerimizle ilk seçimde hasrete son vereceğiz”
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz. Milli görüşü, Yeniden Refah Partisini iktidara getireceğiz. Bu milletin yüzünü yine milli görüşle, yine Refah’la güldüreceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan teşekkür ziyaretleri kapsamında gittiği Elazığ’da partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde zaferle ayrıldığı Alacakaya ve Palu belediyelerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partili Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık ve Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu’na seçimdeki başarılarından dolayı tebrik eden Erbakan, Palu Belediyesi’nin önünde açıklamalarda bulundu.

“Verdiğimiz sözün arkasında duracağız”
Palu ilçesinin kendisine yakışanı yaptığını dile getiren Erbakan, “Merhum Erbakan Hocamızın tabiriyle hünkar mahfili Elazığ’da, Milli Görüşün kalesi elazığ’da ved Elazığ’ın kalbi olan Palu’da siz değerli Palulu hemşerilerimizle yiğit ve mert insanlarla, imanlı ve inançlı Palulu hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz. Palu kendine yakışanı yaptı. Palulular, merhum Erbakan hocamıza, milli görüşe ve Septioğlu ismine olan vefasını ortaya koydu. Ferasetle, basiretle doğru seçimi yaptılar. Biz de kıymetli belediye başkanımız Muhammet Septioğlu öncülüğünde Palu’da sizlerin bu güvenine, bu teveccühüne layık olacağız, verdiğimiz sözün arkasında duracağız. İman varsa imkan da vardır diyerek Palu’yu hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

“İktidar yürüyüşünün meşalesi 31 Mart’ta yakıldı”
Yeniden Refah’ın millete hizmet edip milletin derdine derman olacağını belirten Fatih Erbakan, “Palulular 31 Martta üç önemli karar verdi. Milli görüş tarihinde merhum Erbakan hocamız, bu milletin derdi ile dertlenen ve bu bölgeye en büyük hizmetleri gerçekleştiren bir devlet adamıydı, bir siyasetçiydi. Palu kararını verdi ve iktidar yürüyüşünün meşalesi, 31 Mart’ta Palu’da yakıldı. Bundan sonra iki şey yapacağız. Belediyelerimizde ahlaklı belediyeciliği milli görüş belediyeciliğini uygulayarak, adaleti hakim kılarak, bereketi hakim kılarak hizmet belediyeciliğini vatandaşlarımız ile buluşturarak ve belediye başkanlığı makamını kendisini ve çevresini zengin etmek için bir ticaret makamı olarak gören değil, millete hizmet edip milletin derdine derman olması gibi anlayışla milletimizin gönlündekini daha yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“Yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz”
Belediye çalışmalarıyla yapılacak olan ilk seçimde Yeniden Refah Partisi’nin iktidar olacağını ifade eden Erbakan, “Teşkilatlarımızın, teşkilat modeline uygun çalışmaları, milletimizin içerisinde olması ve üye kayıtlarımızı hedeflerimizi tutturarak gerçekleştirmesi ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz. Milli görüşü, Yeniden Refah Partisini iktidara getireceğiz. Bu milletin yüzünü yine milli görüşle, yine Refah’la güldüreceğiz. Paylaşımda adaleti sağlayacağız, yönetimde adaleti sağlayacağız, yargıda adaleti sağlayacağız. Önce ahlak ve maneviyat anlayışıyla maddi kalkınmanın yanında manevi kalkınmaya da ağırlık vereceğiz. Bununla birlikte borç, faiz, zam ve vergi ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini hayata geçireceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

https://youtu.be/VMzIvMGBJq8

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.