Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası ve Milli Görüş kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yıllar önce yaptığı tespitlerin bugün birer birer doğru çıktığını belirtti. Erbakan, “30-40 yıl önce Fetullah Gülen örgütüyle ilgili yaptığı tespitler, insanların anlayamadığı tespitler ne kadar büyük bir ferasetin göstergesidir” diyerek, Erbakan’ın ileri görüşlülüğüne dikkat çekti.
Milli Gençlik Derneği (MGD) tarafından Konya’da bir otelde düzenlenen merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ı anma programına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan’ın siyasi dehasına vurgu yaptı.
“Erbakan Hocamızın Feraseti Bugün Daha İyi Anlaşılıyor”
Erbakan, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Herkes bugün, Erbakan hocamızın söylediklerinin birer birer doğru çıktığını söylüyor. 30-40 yıl önce Fetullah Gülen örgütüyle ilgili yapmış olduğu tespitler, insanların anlayamadığı tespitler ne kadar büyük bir ferasetin göstergesidir.”
“İşçiye, Memura Verdiği Zamların Dünyada Benzeri Yok”
Erbakan, babasının ekonomi politikalarındaki başarısına da değinerek şunları kaydetti:
“Yine Erbakan Hocamız denildiği zaman bereket kavramı aklımıza geliyor. 54’üncü Hükümette işçiye, memura verilen maaş zammı dünyanın başka hiçbir ülkesinde bu kadar kısa sürede alım gücünün refah seviyesinin artırıldığı başka bir ülke, başka bir hükümet yok. Dünya şampiyonu. İşçiye, memura ve emekliye yüzde 100, yüzde 200, yüzde 320’ye varan zamları, çiftçinin alım fiyatları, taban fiyatlarına da yine yüzde 200’lük, yüzde 300’lük zamlar yapıldı.”
“54. Hükümetin Ekonomik Başarıları Hâlâ Konuşuluyor”
Erbakan, Refah-Yol hükümeti döneminde işçilere ve memurlara verilen maaş zamlarının etkisinin hâlâ hissedildiğini belirtti. O dönemde taban fiyatlarda yapılan artışların, ekonomik refah seviyesini yükselttiğine vurgu yaptı.
Erbakan’ın konuşması salondaki katılımcılardan büyük alkış alırken, Erbakan’ın ileri görüşlü liderliği ve ekonomi politikaları bir kez daha gündeme geldi.