Fenerbahçe yıldız transferi açıkladı! Şimdiden taraftarın gözbebeği oldu

Fenerbahçe yıldız transferi açıkladı! Şimdiden taraftarın gözbebeği oldu
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

Fenerbahçe, günlerdir taraftarın beklediği ve Fenerbahçe ile ismi anıldığı günden bu yana taraftarın gözbebeği haline gelen yıldız futbolcuyu açıkladı. Sarı lacivertli ekip, bir süredir gündeminde olan Allan Saint-Maximim’in sağlık kontrolü ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geleceğini duyurdu.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hücum hattını önemli bir isimle güçlendirdi.

Sarı-lacivertliler, Fransız kanat Allan Saint-Maximin’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Allan Irénée Saint-Maximin’in geçici transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Al-Ahli ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

Acun Ilıcalı’nın çabası etkili oldu
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, futbolcunun kulübü Al Ahli ve Suudi Arabistan Spor Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerle transferin gerçekleşmesinde önemli pay sahibi oldu.

Geçmişte St Etienne, Hannover, Monaco ve Nice gibi takımlarda da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu 2019-2023 yılları arasında 4 sene Premier Lig ekibi Newcastle United’da top koşturdu.

Fransız yıldız geçen yaz 27 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’ye imza atmıştı. Al Ahli’de 31 maça çıkan futbolcu 4 gol atıp 9 asist kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.