Fenerbahçe’de yaprak dökümü başladı! Milli yıldızın bileti kesildi

Fenerbahçe’de yaprak dökümü başladı! Milli yıldızın bileti kesildi
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Dün akşam Samsunspor’la oynanan müsabakadan beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda darbe alan Fenerbahçe’de deprem üstüne deprem yaşanıyor. Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti.

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek şampiyonluk için iddialı bir koz yaratmak isteyen Fenerbahçe’de dalgalı süreç yaşanıyor. Süper Lig’de yeni sezona büyük umutlarla başlayan sarı-lacivertli ekipte yer yerinden oynuyor. Ligin başından bu yana yaşanan puan kayıpları yüzünden sık sık eleştiri alan dünyaca ünlü teknik direktörün kredisi bitmek üzere. Son olarak Samsunspor karşısında 1 puan alabilen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi.

Şansını iyi kullanamadı

Fenerbahçe dün akşam Samsunspor deplasmanında 2 puanı bırakarak evine geri döndü. Alınan beraberlik taraftarları büyük üzüntüye ve öfkeye sokarken hem sarı-lacivertli yönetimin hem de Jose Mourinho’nun sabrı taşmış durumda. Son olarak alınan ayrılık kararı ise taraftarları şaşkına çevirecek. Ortaya atılan iddialara göre milli yıldız Mert Müldür, sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, verilen şansları iyi kullanamayan Mert Müldür’e devre arasında gelen tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.