Fenerbahçeli futbolculara hapis cezası

Fenerbahçeli futbolculara hapis cezası
Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

Galatasaray maçındaki olaylar nedeniyle Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş dahil beş kişi hakkında hapis cezası istendi.

Geçen sezon Süper Lig’in 37. haftasında oynanan Galatasaray ile Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle aralarında Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş’ın da bulunduğu beş kişi hakkında hapis cezası istendi.

Deplasmanda Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ardından saha içerisinde ve soyunma odalarına giden koridorlarda olaylar çıkmıştı.

Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kalmasına neden olan maçın ardından bazı Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip üyeleri orta sahada sarı lacivertli bayrak açıp kutlama yapmak istemişti.

Galatasaraylı idari ekibin müdahalesinin ardından iki taraf arasında kavga çıkmıştı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaşananların ardından iddianame hazırladı. İddianamede futbolcular Jaden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü, antrenörlerden Emre Kartal “şüpheli” sıfatıyla yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.