Gazeteci Nagehan Alçı’dan ‘Şiddet gördüm’ açıklaması!

Gazeteci Nagehan Alçı’dan ‘Şiddet gördüm’ açıklaması!
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Gazeteci Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahya ile olan evliliği boyunca “tahayyül edilemeyecek boyutlarda” psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını ifade ederek, “Ama artık susmayacağım. Gerekli hukuki süreçleri başlatıyorum. Hukuka ve adalete güvenim tam” dedi.

Geçtiğimiz yıl Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliğini bitiren Gazeteci Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından evliliği boyunca şiddete maruz kaldığını açıkladı.

‘Artık susmayacağım’
Alçı, yaptığı açıklamada; “Her gün hakarete ve iftiraya uğramaktan, tehdit edilmekten kurtulamadım. Ama artık susmayacağım. Gerekli hukuki süreçleri başlatıyorum. Hukuka ve adalete güvenim tam. Şayet benimle empati kuran kadınlar varsa, onlara diyorum ki sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen susmayın! Sustukça şiddet devam ediyor. Boşansanız da ediyor. Sizi kendi malı, yönetebileceği bir kukla gibi gören, aşağılayarak özgüveninizi ayaklar altına alan, size el kaldıran, yıllarca biriktirdiğiniz emeklerinizi sömüren, çalışmalarınız karşılığı kazandığınız tüm kazancınızı elinizden alan erkeklere karşı sesinizi yükseltin. Yükseltelim… Dur diyelim. Yeter diyelim… Yeter!” ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı’dan cevap!
Rasim Ozan Kütahyalı ise Alçı’nın bu sözlerine, eski bir haberi yeniden paylaşarak karşılık verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.