Genel başkanlar normalleşti, vekiller normalleşemedi! Meclis’te tansiyon yine yükseldi… VİDEO

Genel başkanlar normalleşti, vekiller normalleşemedi! Meclis’te tansiyon yine yükseldi…  VİDEO
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinin ardından siyaset sahnesinde genel başkanlar düzeyinde ‘normalleşme’ rüzgarı eserken, aynı durum milletvekilleri arasında yaşanmadı. Sık sık tansiyonun yükseldiği Meclis’te AK Parti ile CHP arasında şiddetli bir tartışma daha yaşandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’in eli cebinde konuşması muhalefet sıralarının tepkisini çekti.

‘Çıkar elini cebinden’
AK Partili İpek’in eli cebinde konuşma yapmasından rahatsız olan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan “Çıkar elini cebinden, tiyatrocu! Burada tiyatro yaptın. Söylediklerinin hiçbiri gerçek değil. Elini cebinden çıkar” derken DEM Partililer de sık sık AK Partili vekile “Elini cebinden çıkar, saygısız” diye laf attılar.

Tepkilere aldırış etmedi, elini cebinden çıkarmadı
AK Partili İpek ise “Orta oyununu delilleriyle anlatacağım” diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmasının son bölümünde sol elini cebine koyan İpek, bu şekilde konuşmaya devam edince tepki çekti. Tepkilere aldırış etmeyen İpek, konuşması bitene kadar da elini cebinden çıkarmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.