İnsanlığa rahmet okuttular! Siyonist katillerden yeni vahşet

İnsanlığa rahmet okuttular! Siyonist katillerden yeni vahşet
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

 

Bebek katili İsrailli askerler aralarında çocukların da bulunduğu Filistinli sivilleri cephe hattındaki riskli bölgelerde canlı kalkan olarak kullandıklarını itiraf etti.

7 Ekim 2023’ten bu yana katil İsrail’in saldırılarıyla soykırıma uğrayan Gazze’deki masumlar, İsrail’e canlı kalkan olmak zorunda kaldı. Katil İsrailli askerlerin ve yetkililerin itiraflarına göre, en az 11 işgal timi, Gazze’nin 5 kentinde Filistinlileri canlı kalkan olarak kullandı.

Filistinli sivilleri kullanan 11 katil

Netanyahu’nun, siyasi gelecek kaygısıyla geçen yıl başlattığı Gazze saldırılarında 40 binden fazla Filistinli bombalar altında can verdi. Vahşette bir yıl geride kaldı. İsrail ordusu son iki haftadır Gazze’nin kuzeyine yeni saldırı dalgası başlatırken bir insanlık suçu daha ifşa oldu. İsrail askerleri ve istihbarat mensuplarından oluşan 11 timin, beş kentte sivilleri canlı kalkan olarak kullandığı ortaya çıktı.

”Elimi kelepçeleyip tuzağa gönderdiler”

Korkunç gerçeğin detayları ise vicdanlarının çağrısına kulak veren 8 İsrail askerinin itiraflarına yansıdı. Ölüm timlerinde bulunan askerler, Filistinlilerin bubi tuzağı bulunan yerlere önden gönderdiklerini söyledi. İtirafçı askerler canlı kalkan uygulamasının organize bir şekilde üstlerin bilgisi dahilinde yapıldığını da belirtti. The New York Times gazetesine konuşan Gazzeli 17 yaşındaki Muhammed “Askerler ellerimi kelepçeleyip beni bir köpek gibi tuzaklara gönderdi.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.