İşgalcilerin kutsala da saygısı yok! İsrail askeri, Kur’an-ı Kerim’i alevlere attı

İşgalcilerin kutsala da saygısı yok! İsrail askeri, Kur’an-ı Kerim’i alevlere attı
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

7 Ekim’den bu yana Gazze’de kadın-çocuk demeden katliamlarını sürdüren ve tüm dünyanın gözü önünde soykırım uygulayan işgalci İsrail ordusu, yıktıkları binalarda buldukları Kur’an-ı Kerim’e de saygısızlık yapmayı ihmal etmiyor. Siyonistlerin paylaştığı bir videoda, Gazze Şeridi’ndeki siyonist İsrail askerinin Kur’an-ı Kerim’i ateşe attığı anlar tepki çekti.

İşgalci İsrail ordusunun Givati ​​Tugayı bünyesindeki Rotem 435 Taburu’na bağlı olduğu belirtilen Itzhak Buznah adlı asker, kendi sosyal medya hesabından eline aldığı Kur’an-ı Kerim’i ateşe attığı anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

Kur’an-ı Kerim’i ateşe attı!
İşgal Ordu Radyosu, 3 saniyelik video klibi “X” platformundaki hesabında yayınladı, olayın yeri ve tarihi belirtilmezken, videoda, sol elinde silah, diğer elinde açık bir Kur’an-ı Kerim tutan ve ardından onu alevlere atan bir siyonist asker görülüyor.

İsrail ordusundan soruşturma kararı
İsrail Ordu Radyosu, Gazze’de yıkılan bir caminin içinde Kur’an-ı Kerim nüshasını ateşe atan askere ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu. Radyonun haberinde, söz konusu askerin bu davranışının İsrail ordusunun genel ahlakıyla bağdaşmadığı ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.