İyi Parti Karıştı! Aytun Çıray bombalamaya devam ediyor…

İyi Parti Karıştı! Aytun Çıray bombalamaya devam ediyor…
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-

Milletvekili aday listesine tepkisini sürdüren İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İyi Parti’yi İdris Naim Şahin üzerinden bombalamaya devam ediyor.

İyi Parti’de milletvekili aday listesi açıklandıktan sonra işler iyice karıştı. FETÖ ile bağlantılı isimlere adaylık alanı açan İyi Parti’ye tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde İyi Parti’nin kurucuları arasında yer alan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bir takım eleştirilerde bulunarak, yeni dönem için milletvekili adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Liste tepkisini sürdüren Çıray, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şahin’in dokunulmazlık kazanacak olmasını onaylıyor musunuz?” diye sordu.

“NE KADAR FETÖ’CÜ VARSA BEKLERİM”

7’li Masa’da aday krizinden sonra şimdi de liste krizi yaşanıyor. Günlerdir milletvekili aday listesi üzerinden İyi Parti’yi hedefe koyan Aytun Çıray, tepki paylaşımlarına devam ediyor. Çıray son paylaşımında, “Günün sorusu” diyerek, “İdris Naim Şahin’in dokunulmazlık kazanacak olmasını onaylıyor musunuz? Ne kadar FETÖ’cü troll varsa beklerim.” diye yazdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.